Skip to main content
Nieuwe Baarnsche School

Ziek- en betermelden

Ziekmeldingen kunnen worden gedaan tussen voor 8.30 uur via telefoonummer +31 (035)–5412005 dat is verbonden met een antwoordapparaat. De ziekmelding kan ingesproken worden onder vermelding van de naam en de klas van de zieke leerling. U dient uw kind ook beter te melden. Dat kan via hetzelfde telefoonnummer.

Het is van groot belang om een kind beter te melden. Anders kunnen we namelijk niet controleren of uw kind veilig op school is aangekomen. Andere meldingen kunnen ook via het bovenstaande nummer aan ons worden doorgegeven. We luisteren de berichten altijd om 8.30 en 13.00 uur af.

Voor afspraken, informatie en andere zaken kan altijd gebeld worden naar: +31 (035)–5422315. Of een mail sturen naar: info@nbsbaarn.nl. Mocht een leerling tijdens schooltijd ziek worden, dan zal school contact opnemen met de ouder/verzorger met het verzoek het kind op te halen. In de midden/bovenbouw kan het voorkomen dat kinderen zelf naar hun ouders bellen als ze ziek zijn. Dit mag alleen als de leerkracht daar toestemming voor gegeven heeft. Bellen met mobiele telefoons is namelijk verboden binnen de school.